Persbericht ROWonAIR®

Persbericht ROWonAIR®

—————————————————————————————————————-

De revolutie in roeien komt naar Nederland

Nijkerk – Stel je eens voor; je gooit je tas in de auto, rijdt naar het strand en binnen een kwartiertje zit je op het water. Klinkt heerlijk, toch? Met ROWonAIR® kan het.

ROWonAIR® is een revolutionair roeisysteem dat binnenkort van Oostenrijk naar Nederland komt. Sebastiaan Zuiddam kwam met dit idee. Hij wilde graag het water op en sportief bezig zijn en zocht daarvoor een boot zonder de bijkomende rompslomp. Deze zoektocht bracht hem bij ROWonAIR®. Hij was zo onder de indruk van het hoogwaardige design en de praktische toepassing van het roeisysteem, dat hij per direct besloot importeur te worden.

In zestien jaar tijd is het Oostenrijkse roeisysteem geperfectioneerd. De unieke roeitechniek van ROWonAIR® – waarbij je zowel voorwaarts als achterwaarts kunt roeien – is in een strak en gebruiksvriendelijk ontwerp gegoten. De watersporter kan het systeem op allerlei soorten boten toepassen, zoals op de speciaal ontwikkelde opblaasbare SUP boards. Maar het is ook te gebruiken op je eigen SUP, kajak, (Canadese) kano of andersoortige boot. Het carbon systeem is binnen twee minuten zonder gereedschap te monteren en het SUP board blaas je in minder dan tien minuten op. In een kwartier zit je dus op het water!

ROWonAIR® is te vervoeren in een compacte reisset, waardoor het makkelijk mee te nemen is in de auto of zelfs het vliegtuig. Je hebt geen stalling en trailer nodig en het onderhoud is minimaal. Zo biedt het roeisysteem elke buitensporter die toe is aan ongecompliceerde ontspanning op het water ultieme vrijheid. ROWonAIR® is het ideale systeem voor zowel recreatieve als atletische roeiers.

Vanaf dit weekend is ROWonAIR® beschikbaar via https://rowonair.nl

Complete set vanaf €3068.  

 

 

—————————————————————————————————————-

Beeldmateriaal te downloaden vanaf https://rowonair.nl/persmateriaal/