Smal, spannend én stabiel

“Ik heb er inmiddels een aantal tochtjes mee geroeid op het Sneekermeer. Hoewel het water op dat moment vrij rustig was, vond ik het de eerste keer toch wel spannend, vooral ook omdat ik bij de roeivereniging lang niet meer in een gladde skiff had geroeid. Maar die onzekerheid was meteen over toen ik op de ROWonAIR® zat. Hoewel hij er smal uitziet is hij super stabiel. 

Je kunt er echt alles mee doen. Op enig moment moest ik onder een smalle brug door en ik kwam niet helemaal goed uit met het slippen van de riemen waardoor mijn dol de kant raakte. Maar het maakte niet uit, er gebeurde niets, ik kon er zo onderdoor. Ik ben dan ook helemaal niet meer bang om om te slaan; dat idee wat ik in de gladde skiff nog wel had, is helemaal uit mijn hoofd verdwenen. 

Verder is hij heel wendbaar en ook snel, hij loopt mooi door. Achterom kijken gaat ook weer veel beter, omdat hij zo stabiel is. Heel erg leuk vind ik dat mijn dochter -die nog nooit geroeid had- er zomaar mee op pad ging en nu ook heel enthousiast is over roeien!”

Elizabeth – heeft ROWonAIR® getest en roeit nu met de  MojoRowMotion®