Wat is dit leuk…!

“Wat is dit is leuk! Ik heb vrijheid vanuit huis te roeien wanneer ik wil en kan. Dat is beter in te plannen met mijn werk en ik bespaar veel logistieke tijd. Maar vooral ook: roeien met de ROWonAIR® is echt roeien en dat had ik niet verwacht!

Waar ik het water op ga is geen geschikte steiger, maar ik kan zonder problemen opstappen. Het roeiboard is super stabiel dus ik stap achter het roeisysteem op zonder riemen vast te houden. De ROWonAIR® heb ik dan zodanig afgemeerd aan land dat ik eenmaal op de roeiplaats zittend makkelijk wegkom. Er kan echt niets gebeuren. Afstappen gaar ook prima.

Kwa roeien, hij roeit erg lekker en loopt mooi door. Als ik gladde skiffs voorbij zie komen, zie ik wel snelheidsverschil maar de ROWonAIR® is  natuurlijk erg handzaam en gewoon overal bruikbaar. In de toekomst wil ik verder ermee, op andere locaties roeien.”

Eric –heeft ROWonAIR® getest  en roeit nu met de MojoRowMotion®