Roeiverenigingen

Roeiverenigingen

Te weinig plaats in de loods voor meer boten? Op het laatst één of twee roeiplaatsen te kort komen bij een tocht? Op zoek naar een leuke en bovendien veelzijdige boot voor de jeugd? In de winter veilig skiffen of dubbeltweeën?

Verras de vereniging met dé revolutie in de roeisport: vul je vloot aan met de veelzijdige ROWonAIR®.
De opblaasbare romp is speciaal voor de roeisport ontwikkeld. Hij is snel, loopt goed door, en vaart moeiteloos door lastig water. Hij is zowel wendbaar als koersvast en zo stabiel dat je tegen de roeiersnatuur in zonder riemen vasthouden al kan in- en uitstappen.
Een vlot, botentrailer of dakdrager? Allemaal overbodig. De ROWonAIR® past gemakkelijk in de auto en je kan binnen een kwartier het water op. Alleen, als dubbeltwee of met passagier, zwaardere of lichtere roeiers, lang of kort, één ROWonAIR® kan alles aan.

Even wat anders dan roeien? Maak er een kayak of sup-board van. Van klein watertje tot de zeebranding, op de vereniging of mee op reis, voor een flinke training of een gezellige toertocht de hightech gebouwde ROWonAIR® is de optimale aanvulling voor iedere roeiverenigng.

Back to Top

+31332003197

Telefonisch bereikbaar Ma - Vr : 09:00am – 17:00pm